مخالفت وزیر راه با عرضه مصالح ساختمانی در بورس
وزیر راه و شهرسازی عرضه سیمان در بورس را باعث سوداگری دانست و گفت: مخالفت خود را در دولت اعلام کردم و امیدوارم زودتر جلوی عرضه سیمان در بورس گرفته شود.

به گزارش بورس فوری،«محمد اسلامی» در خصوص دلالی مصالح ساختمانی و افزایش قیمت سیمان، فولاد و میلگرد با تاکید بر اینکه مخالف عرضه مصالح ساختمانی در بازار بورس است،افزود: در کشور ما از هر مشکلی که پیش می‌آید عده ای سوء استفاده می کنند. همزمان با قطعی برق کارخانجات که به دلیل کمک به زندگی مردم انجام شد سیمان وارد بورس شد که دولت در آن نقشی ایفا نکرد. شخصا مخالف بردن مصالح ساختمانی به بورس هستم. زیرا اینها شبکه توزیع سنتی خود را داشتند. بردن مصالح ساختمانی در بورس سوداگری است و با آن مخالف هستم که در دولت نیز آن را مطرح کردم. امیدوارم جلوی این کار گرفته شود.

اسلامی در خصوص اخذ مالیات از خانه‌های خالی و همچنین اجرای طرح مالیات بر عایدی سرمایه، گفت: واحدهای خالی توسط وزارت راه و شهرسازی شناسایی و به سازمان امور مالیاتی معرفی شد. هدف اصلی از اخذ مالیات از خانه های خالی این است تا التهاباتی که در بازار مسکن به واسطه سرمایه ای شدن مسکن ایجاد می شود گرفته شود. سرمایه  های بخش مسکن باید در بخش های مولد به کار گرفته شود. مالیات به میزانی از افرادی که واحدهای خالی دارند دریافت شود تا برای آنها جذابیت نداشته باشد و مالکان واحدهای خالی واحدهای خود را برای اجاره و یا فروش عرضه کنند.

وی ادامه داد: تاکنون بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد خانه خالی به سازمان امور مالیاتی که حدود ۶۰ درصد خانه های خالی در سطح کشور هستند، معرفی شده است. هم اکنون وزارت راه و شهرسازی ۲۵میلیون خانوار را در سراسر کشور شناسایی کرده و از روزهای آتی برای آنها پیامکی ارسال می شود و با مالکان در خصوص واحدهای خالی استعلام گرفته می شود.

وی شناسایی خانه های خالی را از طریق دو راهکار ثبت نام در سامانه ملی املاک و اسکان و یا استعلام از طریق مالکان با ارسال پیامک برای آنها ممکن دانست و افزود: حدود سه میلیون خانوار در سامانه ملی املاک واسکان ثبت نام کردند. گزینه موازی ارسال پیامک برای مالکان تمامی واحدهاست. رفت و برگشت پیامکی کمک می کند تا دیگر واحدهای خالی شناسایی شوند.

اخذ مالیات ازخانه های خالی اجرایی می‌شود

اسلامی تصریح کرد: طبق قانون سازمان امور مالیاتی باید اخذ مالیات از خانه های خالی رابه مرحله اجرا درآورد. در یک میلیون و ۳۰۰ هزار خانه خالی شناسایی شده، حقوقی ها باید دو برابر اشخاص حقیقی مالیات پرداخت کنند.

وزیر راه و شهرسازی در خصوص مالیات از عایدی سرمایه نیز اعلام کرد: اقتصاد باید اقتصادی پویا و مولد باشد و سرمایه‌ها در بخش مولد به کار گرفته شوند. مالیات بر عایدی سرمایه هم اکنون در مجلس است و امیدوار هستیم که به زودی مسیر قانونی خود را طی کند و اجرایی و عملیاتی شود.

وی ادامه داد: کسانیکه در کار تولید و عرضه مسکن هستند از این قاعده مستثنی هستند. سم مهلک در بازار مسکن سوداگری و واسطه‌گری در بازار مسکن است که تلاش خواهیم کرد با تمهیداتی که در دستور کار داریم جلوی آن را بگیریم.

0 نظر:

نظر بدهید