رشد صادرات و کنترل هزینه‌ها؛ الوند در مسیر سودآوری پایدار
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت کاشی و سرامیک الوند با حضور حداکثری سهامداران برگزار شد. در این نشست، ضمن ارائه عملکرد مالی سال گذشته، از افزایش ۲۰درصدی فروش صادراتی، مدیریت موفق بهای تمام‌شده، رشد تولید محصولات پرسلانی و اجرای طرح‌های توسعه‌ای در خطوط تولید خبر داده شد. در پایان جلسه، تقسیم سود ۸۰۰ ریالی به ازای هر سهم به تصویب رسید.

به گزارش بورس فوری، در سال مالی گذشته، شرکت موفق شد ۲۰ درصد از فروش خود را از طریق صادرات محقق کند که عراق با سهم ۷۷ درصدی بزرگ‌ترین بازار صادراتی این شرکت بوده است. مدیران الوند تاکید کردند با توجه به رقابت شرکت‌های هندی و ترکیه‌ای در بازار عراق، حفظ سهم بازار مستلزم قیمت‌گذاری رقابتی و استراتژیک است.

از نکات قابل توجه عملکرد سال گذشته، مدیریت مطلوب بهای تمام‌شده بود. هزینه مواد مستقیم که بخش عمده بهای تمام‌شده را تشکیل می‌دهد، با رشد ۱۸ درصدی همراه بود که نسبت به نرخ تورم، عملکرد مناسبی محسوب می‌شود. شرکت با اقدامات متعددی مانند استفاده از مواد راکد در تولید، تامین به‌موقع مواد اولیه، ایجاد ذخیره استراتژیک برای مقابله با ریسک نرخ تورم و کنترل هزینه‌های سربار توانسته است هزینه‌ها را به شکل موثری کنترل کند.

سیاست‌های شرکت در حوزه فروش بر توسعه محصولات با ویژگی‌های خاص و به‌روز، گسترش کانال‌های توزیع و اجرای استراتژی‌های قیمت‌گذاری هوشمند و رقابتی متمرکز است. در بخش بهای تمام‌شده نیز، تغییر فرمولاسیون محصولات برای کاهش هزینه‌ها بدون کاهش کیفیت و بومی‌سازی قطعات و اقلام وارداتی از جمله برنامه‌های کلیدی شرکت به شمار می‌رود.

در بخش تولید، شرکت سرمایه‌گذاری‌های مهمی انجام داده است که از جمله آن می‌توان به خرید دستگاه‌های رکتیفای، نانو، کوره، پولیش، دیجیتال و بسته‌بندی اشاره کرد. همچنین دستگاه پولیش برای کارخانه الوند ۲ جهت تولید کاشی‌های سایز ۶۰×۶۰ خریداری شده است که انتظار می‌رود افزایش ظرفیت تولید را به دنبال داشته باشد.

شرکت در سال مالی مورد گزارش موفق به افزایش تولید کاشی‌های پرسلانی به میزان ۷ درصد شد که با توجه به ارزش افزوده بالاتر این محصول، دستاورد مهمی برای الوند محسوب می‌شود. همچنین سهم صادرات افزایش یافته و بازارهای جدیدی برای محصولات این شرکت شناسایی شده‌اند.

یکی از اقدامات موثر شرکت در سال گذشته، صرفه‌جویی قابل توجه حدود ۳۵ میلیارد تومانی در مصرف مواد اولیه و مدیریت تامین بود که در کنار اجرای پروژه‌های کاهش ضخامت محصولات پرسلانی سایزهای ۸۰×۸۰ و ۱۰۰×۱۰۰ و کاهش مصرف لعاب، به بهینه‌سازی هزینه‌ها کمک شایانی کرد.

الوند همچنین موفق به دریافت تسهیلات بانکی در مجموع ۵۶۰ میلیارد تومان از بانک‌های ملت، توسعه صادرات و کارآفرین با نرخ ۲۳ درصد شد که بخشی از سرمایه‌گذاری‌های توسعه‌ای را تامین مالی می‌کند.

در پایان مجمع، صورت‌های مالی شرکت تصویب و سود ۸۰۰ ریالی به ازای هر سهم بین سهامداران تقسیم شد که نشان‌دهنده رشد و ثبات عملکرد مالی شرکت است.

0 نظر:

نظر بدهید