تشکیل کمیته «سرمایه‌گذاری برای تولید» در مجلس
سید جواد حسینی کیا، نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، از تشکیل کمیته‌ای تحت عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» در پارلمان خبر داد.

به گزارش بورس فوری، سید جواد حسینی کیا، با اشاره به تشکیل کمیته «سرمایه‌گذاری برای تولید» در کمیسیون صنایع مجلس گفت: نگاه نمایندگان مجلس به خصوص کمیسیون صنایع برای تشکیل کمیته «سرمایه گذاری برای تولید»، تحقق شعار سال و هم‌چنین نظارت بیش‌تر در حوزه تولید و سرمایه‌گذاری در این عرصه است.

رسالت‌های کمیته «سرمایه‌گذاری برای تولید»

او توضیح داد: رصد موانع تولید و رفع آن‌ها، رفع خلاهای قانونی در حوزه سرمایه‌گذاری و اقدام برای برطرف کردن تعارض‌ها در این حوزه، سرمایه‌گذاری بانک‌ها در حوزه تولید، به طوری‌که بانک‌ها منابع خود را در این عرصه وارد کنند و در نهایت پیشی گرفتن سرمایه‌گذاری نسبت به استهلاک، از جمله رسالت‌های بزرگ کمیته «سرمایه‌گذاری برای تولید» است.

نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس اعلام کرد: با توجه به این‌که این روزها استهلاک بر سرمایه‌گذاری پیشی گرفته و این امر زنگ خطری برای اقتصاد ایران محسوب می‌شود، لذا کمیته فوق موظف است با نظارت و وضع قوانینی، بتواند دوباره سرمایه‌گذاری را مقدم بر استهلاک کند.

منابع برای تولید و اشتغال

حسینی کیا گفت: با توجه به وجود حدود ۱۰ هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی، مجلس و دولت با کمک و همکاری بیش‌تر می‌بایست بتوانند این منابع را به سمت تولید و اشتغال پیش ببرند و برای این موضوع اگر قانون یا اصلاح مقررات نیاز است، گامی برداشته شود.

او در پایان تاکید کرد: به نظر می‌رسد در سال جاری با توجه به شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید»، تمام نقدینگی ها به سمت بازار سرمایه برای رونق بخشی به عرصه تولید و اشتغال حرکت کند.

0 نظر:

نظر بدهید