استراتژی رهبران بازار ایران برای عبور از بحران‌های اقتصادی در بیزینس سامیت ۱۴۰۴
نخستین دوره بیزینس سامیت تهران روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور بیش از ۱۰۰۰ مدیر ارشد، کارآفرین و فعال اقتصادی در هتل اسپیناس پالاس برگزار شد. این رویداد کلیدی، فرصتی بی‌نظیر برای شبکه‌سازی حرفه‌ای، تحلیل چالش‌های اقتصادی ایران، بررسی ترندهای جدید بازار و تبادل تجربیات مدیران موفق کشور بود.

به گزارش بورس فوری، نخستین رویداد بیزینس سامیت با هدف ایجاد فضایی برای یادگیری، تبادل تجربیات و آشنایی با جدیدترین روندهای بازار، در اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار شد. این رویداد کلیدی، فرصتی بی‌نظیر برای شبکه‌سازی حرفه‌ای، تحلیل چالش‌های اقتصادی ایران، بررسی ترندهای جدید بازار و تبادل تجربیات مدیران موفق کشور بود.

حسین رحیمی، دبیر رویداد، در افتتاحیه با اشاره به اهداف این همایش گفت: «ما هر سال در بهار گردهم می‌آییم تا از تجربیات رهبران بازار ایران بیاموزیم، ترندهای جهانی کسب‌وکار را بررسی کنیم و بدانیم مدیران بزرگ کشور چه برنامه‌هایی برای آینده دارند. هدف ما انتقال دانش و شکل‌دهی به شبکه‌سازی تجاری پایدار است.»

وی از همه شرکت‌کنندگان خواست علاوه بر استفاده از سخنرانی‌ها، فرصت شبکه‌سازی کسب‌وکار را نیز مغتنم بشمارند.

چالش فیلترینگ و نیاز به راهکارهای خلاقانه برای کسب‌وکار دیجیتال

پشوتن پورپزشک، مدیرعامل پادرو، در سخنرانی خود چالش‌های اکوسیستم دیجیتال ایران را بررسی کرد.
او گفت: «فیلترینگ اینترنت و محدودیت‌های فضای آنلاین، فروش و کسب‌وکارها را تهدید می‌کند. اگر این محدودیت‌ها نبود، می‌توانستیم در سال ۱۴۰۱ به درآمد ۶۵ همت برسیم. اما امروز این عدد به‌شدت کاهش یافته است.»

پورپزشک افزود: «برای حفظ اکوسیستم استارتاپی ایران باید به نوآوری بومی، تقویت ارتباط با مشتریان و نیروی انسانی متخصص تکیه کنیم. بدون این مؤلفه‌ها، بازار آسیب‌پذیر باقی می‌ماند.»

وی تأکید کرد: کارآفرینان باید با خلق راهکارهای بومی، خود را از وابستگی به زیرساخت‌های خارجی رها کنند.

روابط عمومی برند؛ سنگر حفظ اعتبار در بحران‌های بازار ایران

مهدی امیرپور، مدیر روابط عمومی دیجی‌کالا، نقش کلیدی روابط عمومی برند در بازار پرچالش ایران را تبیین کرد.
او گفت: «روابط عمومی فقط اطلاع‌رسانی نیست؛ بلکه سپر برند در برابر بحران‌ها و مدیریت ریسک است. تیم‌های روابط عمومی باید بتوانند نگرانی‌های مشتریان را پیش‌بینی و مدیریت کنند.»

امیرپور افزود: «کسب‌وکارها باید همزمان به سودآوری و رضایت مشتری توجه کنند. شفافیت، تعامل مؤثر و پیشگیری از بحران‌ها، ستون فقرات روابط عمومی حرفه‌ای است.»

او نمونه‌هایی از کمپین‌های موفق دیجی‌کالا در مواجهه با بحران‌ها را تشریح کرد و بر آموزش مداوم تیم‌ها تأکید کرد.

تحول صنعت پست ایران با فناوری و بهینه‌سازی خدمات

بابک عقیلی نسب، مدیرعامل پستکس، از روند تحول صنعت پست و لجستیک ایران گفت.
او اظهار داشت: «امروز مشتریان می‌خواهند خدمات پستی را با گوشی هوشمند و با بهترین قیمت و کیفیت دریافت کنند. بنابراین انتخاب درست شرکت‌های پستی اهمیت بالایی دارد.»

وی ادامه داد: «ما در پستکس با استفاده از هوش مصنوعی، شفاف‌سازی قیمت و بهینه‌سازی مسیرها، توانسته‌ایم اعتماد مشتریان را جلب کنیم. سال گذشته، حدود ۱۰۰ میلیارد تومان مرسوله جابجا کردیم.»

عقیلی نسب اعلام کرد ابزارهای تحلیلی جدید برای پیش‌بینی نیاز بازار در دست توسعه است تا به فروشگاه‌ها برای مدیریت بهتر ارسال‌ها کمک کند.

نیاز بازار B2B ایران به پلتفرم خرید سازمانی بومی

ژینوس روشندل، مدیرعامل دیجی‌کالا بیزینس، تحول جدی این پلتفرم در حوزه خرید سازمانی B2B را تشریح کرد.
او گفت:  «بازار ایران با بازارهای جهانی تفاوت بنیادین دارد؛ نمی‌توان نسخه جهانی را عیناً پیاده کرد. ما با تمرکز بر نیازهای سازمانی ایران، پلتفرم بومی طراحی کردیم.»

روشندل افزود: «شفافیت قیمت، مقایسه‌پذیری کالاها، حذف واسطه‌ها و امکان نهایی‌سازی معامله در لحظه، مزایای رقابتی پلتفرم ماست. این مزایا ریسک خرید را برای سازمان‌ها کاهش می‌دهد.»

وی تأکید کرد هدف اصلی دیجی‌کالا بیزینس، تبدیل شدن به شریک تجاری سازمان‌هاست؛ نه صرفاً یک تأمین‌کننده.

بیزینس سامیت؛ آغاز مسیر نوآوری و شراکت پایدار در بازار ایران

بیزینس سامیت ۱۴۰۴، فراتر از یک رویداد، نقشه راهی برای آینده اقتصاد ایران ترسیم کرد. این گردهمایی نشان داد با تکیه بر نوآوری بومی، تکنولوژی، ارتباطات مؤثر و شبکه‌سازی هوشمند، می‌توان از چالش‌های امروز عبور و مسیر رشد پایدار را هموار کرد.

تاب‌آوری؛ سلاح پنهان مدیران در بحران

شاهین رفیع‌پور، بنیان‌گذار زرپاد، نگاهی متفاوت به مسئله پایداری کسب‌وکار داشت: «در دنیایی که تغییر تنها ثابت است، هیچ سیستم و فناوری‌ای در بحران به کمک شما نمی‌آید، مگر تاب‌آوری ذهنی. مثل ورزش رزمی، مهم قدرت عضله نیست، مهم توان نفس کشیدن است. یک مدیر باید در سخت‌ترین شرایط بتواند تصمیم بگیرد.»

0 نظر:

نظر بدهید