بازار فولاد آسیا در رکود باقی می ماند
کارشناسان معتقدند در سه ماهه سوم سال جاری میلادی، بازارهای فولاد آسیا به دلیل تقاضای ضعیف فصلی و همچنین تداوم پیش بینی های منفی برای بخش های املاک و مستغلات و ساخت و ساز در بازارهای مختلف، حمایت محدودی دریافت خواهند کرد.

به گزارش بورس فوری،به نقل از فولاد ایران، قیمت قراضه به گفته فعالان بازار تحت فشار خواهد بود و ورق گرم آسیا احتمالاً در سه ماهه سوم به دلیل تقاضای ضعیف در بازارهای مصرف کننده و قیمت‌های مواد اولیه در رکود باقی می‌ماند.

ساختار جریان های تجاری در آسیا ممکن است به دلیل افزایش رقابت کارخانه های فولاد ژاپن و کره جنوبی تغییر کند. تقاضای داخلی پایین و کاهش ارزش ارز های داخلی، تولیدکنندگان را در این کشورها وادار می کند تا بیشتر به صادرات تکیه کنند. در نتیجه، ورق گرم چین بازارهای ژاپن و کره جنوبی را از دست می دهد و با کاهش صادرات چین قیمت ورق گرم آن تحت فشار بیشتری خواهد بود.

قیمت فوب ورق گرم چین در آوریل تا ژوئن به طور متوسط ۵۲۲.۹۲ دلار در هر تن بود که ۴.۲ درصد نسبت به سه ماهه قبل کاهش داشت.

از سوی دیگر صادرات بیلت از چین در حال افزایش است. در پایان ماه می، به دلیل کاهش رقابت پذیری در بازارهای بین المللی، تا حدی کاهش یافت، اما وضعیت در جولای تغییر کرد. قیمت های داخلی چین با کاهش تقاضا و در فصل بارندگی کاهش یافت. انتظار می رود این روند در سه ماهه سوم نیز ادامه یابد.

انتظار می‌رود قیمت‌های داخلی فولاد در چین تا پایان تابستان با توجه به کاهش تقاضا، تولید نسبتاً بالا و انتظار اقدامات حمایتی از سوی مقامات، در سطوح پایین در نوسان باشد. قیمت قراضه در آسیا پس از کاهش در ژانویه تا آوریل در بحبوحه قیمت های بالای برق و تقاضای ضعیف صنایع تولیدی، در سه ماهه دوم به کاهش خود ادامه داد.

رشد صادرات چین منجر به کاهش قیمت جهانی فولاد می شود و تولید بیش از حد در چین ادامه دارد. به گفته شرکت های بزرگ فولادی، قیمت ورق گرم در بازار آسیای جنوب شرقی به شدت از حدود ۷۰۰ تا ۹۰۰ دلار در تن سی اف آر سال ۲۰۲۱ تا اواسط سال ۲۰۲۲ به محدوده ۵۱۰ تا ۵۲۰ دلار در تن کاهش یافته است.

0 نظر:

نظر بدهید